Saturday, 31 December 2016

Alahan Sea Food vs Minyak Zaitun Cuka Teen

*Soalan 107*
*Alahan Seafood*

*Assalamualaikum, saya alah kepada makanan seafood @ makanan daripada sumber seafood sehingga gatal-gatal, kemerah-merahan dan bengkak.*
*Bagaimana ingin atasi masalah ini?*

*Jawapan:*
Jika masak sendiri di rumah, lazimi merendam seketika seafood yang telah disiang & dicuci bersih tersebut, di dalam Sari Cuka Teen.
Bertujuan ingin mengurankan keasidan seafood & menetralkan tindakan invader / bahan asing daripada Radikal Bebas yang mungkin berpunca dari sisa kumbahan di laut.

Pesakit yang alami Alergik ini, Sistem Imuniti nya berada dalam keadaan Hypersensitivity - terlalu berjaga-jaga sekiranya ada invader / penceroboh yang disangkakan ada pada seafood td, maka, sistem imunity dengan pantas bertindak balas dan merangsang Keradangan berlaku.

Amalkan *Quranic Food* untuk membetulkan semula sensitivity & meningkatkan ketahanan tubuh badan serta bertindak sebagai Anti Keradangan.

Dicadangkan pengamalan PMZ & SCT.

Berbekam sangat membantu baikpulih.
InsyaAllah

No comments:

Post a Comment