Wednesday, 22 May 2019

OLIVIE POWER UP (OPU) Olive House


Kebaikan Butiran Mutiara OPU (OPU Pearls)
Antara produk terbaru 2018 yang diperkenalkan oleh Olive House adalah Olivie Power Up (OPU).  Ianya satu produk yang sangat unik. OPU adalah minyak zaitun yang dikeluarkan dalam bentuk butiran mutiara.

Minyak zaitun mengandungi Polifenol.  Ianya berfungsi membantu kesihatan sistem kardiovaskular. Kandungan utama Olivie Power Up ini juga mempunyai unsur anti-kanser. Ia turut menjaga kesihatan perut, dan membantu melindungi sistem saraf.

Olivie Power Up juga mengandungi Omega 6 dan 9 yang terkenal dengan kebolehan membantu pembakaran lemak dalam badan dan menghindari penyakit ulcerative colitis pada usus. Omega 6 juga dapat membantu mengimbangkan kadar gula dalam darah.

Aafiyat Lifestyle Musim 2
Kandungan lain produk unik ini terdiri dari Vitamin D3 dan juga Vitamin E.

Vitamin D3 diperlukan untuk penyerapan dan penggunaan Kalsium dan Fosforus. Ia juga merupakan bahan nutrisi untuk otak dan menyokong sistem imun badan. Vitamin D3 juga menentukan kadar Fosfat yang mungkin terhasil dari beberapa masalah genetik.

Vitamin E pula mempunyai unsur anti-oksida yang kuat yang bertindak sebagai nutrisi anti-penuan semulajadi. Ia melindungi lemak dalam tisu badan dari teroksida dan membantu mengurangkan simptom PMS seperti senggugut, rasa resah, mengidam dan lain-lain.

Sesudu teh butiran mutiara Olivie Power Up mengandungi anti-oksida hydroxytyrosol yang sama kuantitinya dengan 10 liter minyak zaitun. Olivie Power Up yang tinggi kandungan nutrisinya juga amatlah berkhasiat untuk kebaikan emosi manusia.

Cara-cara menggunakan Olivie Power Up

1 sudu teh
Amat baik digunakan sebagai bahan untuk ditos dengan salad atau disapukan pada ikan atau roti bakar.
Boleh juga diguna pada muka dan belakang dengan menggosokkan butiran mutiara pada kulit
Butiran mutiara Olivie Power Up dihasilkan melalui proses perahan sejuk mekanikal – satu proses perahan tanpa pemanasan dan penapisan.

Produk ini diimpot khas dari Casablanca, Morocco dan mendapat pengiktirafan sebagai produk USDA Organic dan Organic Agriculture.
.
BOLEH DAPATKAN TERUS DARI PUSAT JUALAN OLIVE HOUSE di TESCO STARGATE
.
www.wasap.my/60175750810/PromoOpu
#TerapiBekam #RawatanResdung #FacialWanita

Tuesday, 7 May 2019

Promosi Ramadhan Olive House 2019

Ramadhan Bulan Ibadah...
Ramadhan Bulan Shihhah (Sihat)
.
Salam Ramadhan dan Tingkatkan Momentum Tenaga Badan Untuk Beribadah.
.
Salam Ramadhan diucapkan buat semua pelanggan mahupun bakal pelanggan kami yang beragama islam di Olive House.
.
Di atas permintaan yang sangat tinggi dari pelanggan kami sempena ramadhan ni, kami berbesar hati untuk memberikan harga promosi untuk 3 produk hot kami.
.
Dengan 3 produk ni, insyaAllah ianya akan dapat meningkatkan momentum tenaga badan anda semasa bulan puasa ini.
.
Apakah promo ramadhan Olive House tersebut?
.
1) Olivie Power Up (340g)
Ekstrak yang sarat dengan antioksida dari buah, daun & ranting zaitun. Berbentuk butir mutiara direndam bersama minyak zaitun extra virgin. Antioksida dalam 1 sudu teh bersamaan Antioksida didalam 10 Liter Minyak Zaitun Biasa. Juga lebih 60 kali ganda antioksida berbanding Olivie Plus 30x.
HARGA BIASA: RM394.90
PROMO RAMADHAN: RM344.90 sahaja (Jimat RM50.00!!!)

.
2) Olivie Ultrapop Combo
Set combo yang mengandungi 1 botol Olivie Plus 30x (250ml) & 1 botol Olivie Power Up (100g)
HARGA BIASA: RM249.90
PROMO RAMADHAN: RMRM219.90 sahaja (Jimat RM30.00!!!)

.
3) Olivie Plus 30x (250ml)
Minyak Zaitun Extra Virgin (sumber lemak sihat) dengan 30 kali ganda antioksida berbanding minyak zaitun extra virgin biasa.
HARGA BIASA: RM119.90
PROMO RAMADHAN: RM99.90 sahaja (Jimat RM20.00!!!)

.
Cepatkan dapatkan tawaran Ramadhan ini sementara stok masih ada.
.
.
Tapi sebelum tu, kami nak habaq, promo nie dari 4 Mei 2019 hingga 4 Jun 2019 sahaja tau..

.
Cepat2 serbu ke Pusat Jualan Olive House Alor Setar di TESCO STARGATE..
#Cepat #StokTerhad
#PromosiRamadhan

http://www.wasap.my/60175750810/PromosiRamadhan

Tuesday, 5 February 2019

Cara pengamalan Habbatusauda Olive House

✅ *Cara Amal Dan Dos Pengambilan BSO (Black Seed Oil) Olive House :*

🔹 *Untuk dewasa :*
Amalkan 3 - 4 titis sekali. Dengan dititiskan ke lidah, dikecap² sebelum ditelan. Amalkan sehari 2 - 3 kali sebelum makan.

🔹 *Untuk kanak² 3 tahun ke atas :*
Juga boleh amal dengan titisan terus ke lidah, amal 2 hari sekali dah memadai.

🔹 *Kanak² 3 tahun ke bawah / bayi :*
Cara amal dgn dicampurkan ke dalam air minuman / susu bayi, dan sapuan pada luaran.

🔹 *Boleh juga pelbagaikan kepenggunaan :*

-  Titiskan / campur dalam makanan atau minuman
-  Titiskan dan sapu pada permukaan kulit yg bermasalah (kayap, alergik dll)
-  Titiskan dan sapu pada bahagian dada (utk yg masalah penat, asma, batuk berkahak)
-  Titiskan dan sapu pada bahagian tulang belakang utk yg badan terasa lemah / demam

_*Apapun amalan dgn titisan terus ke dalam mulut (lidah) adalah lebih diutamakan._

_*Sebaiknya rujuk dan dengar nasihat dari mereka yg lebih arif sebelum diamalkan._

*- Ketua Mubassyir OH*

Tuesday, 8 January 2019

Q n A Kencing Manis - Pemakanan

Q N A : Kencing Manis
.
Maklumat kakak

Umur: 57 thn
Jantina : Perempuan
Status : berkahwin
Kerjaya : Surirumah
Berat Badan : 60
Jenis darah : x pasti
Tekanan darah : 140
Bacaan gula : 5.6( sblm mkn )
9.6 ( slps mkn )
Masalah kesihatan:
Kencing manis
darah tinggi : 140
Buah Pinggang: 180

[08/01 20:03] ‪ Ada customer saya sakit ☝🏿

[08/01 20:03] ‪‬: Apa cadangan yg baik untuk beliau
[08/01 20:04] ‪‬: Ini gambar kakinya

Konsultasi Pemakanan:

Klau gini maksudnya, mmg tak langsung jaga makan.
Lebih2 lg org kencing manis mmg ketagih kat sumebenda manis.

*💥💐Suruh catit setiap mknn & minuman yg masuk ke mulut nya selama 2 minggu. Nnt akan nampak pattern mknn minuman yg diambil & boleh syorkan perubahan yg perlu.* Klau dia tak buat atau malas mmg x boleh nak tolong.

Produk OH
*Pembersihan luka*
SCT - 1 tutup bancuh air suam sembur kat tempat luka tu. Biarkan kering.
Sapu Olivie.

*Pengambilan*
1. OPU 1 sudu teh pagi sebelum sarapan, 1 mlm
2. Olivie 2 sudu besar pagi selepas OPU, 2 sudu mlm.
3. SCT 2 sudu besar + 1 gelas air suam 3 x sehari
4. CC - 1 sudu teh campur air mendidih,  suamkan & minum 2 kali sehari.

*BERPANTANG!*
❌ nasi putih biasa - tukar ke parboiled rice - hanya setengah gelas 2 kali sehari
❌ air manis bergula (tak kira lah gula putih ke gula perang ke. *Kepingin manis mkn kurma.*
❌ roti
❌ biskut
✅ air putih 3L sehari - byk kencing lg bagus utk nyahkan gula & toxin
✅ sayuran - ulaman & salad. Kurangkan yg bergoreng berminyak. Nnt dah sembuh mkn lah balik. *💥🇹🇷PANTANG MASA NAK SEMBUH NI - klau tak susah nak sembuh*

*💥💐Jangan DEGIL* dengar nasihat, klu nak cepat Sembuh :)

Certificates

Certificates

Peluang Jana Income di Coway Sebagai Dropship Coway / Agen Part Time Coway / Agen Full Time Coway



Best Jadi Agen Coway

-Tak Perlu Beli Stok (Syarikat Coway Sediakan Stok untuk anda)

- Penghantaran Produk Coway, Pemasangan, Servis semua dibuat oleh Syarikat)

-Tak Perlu Belian Maintain

-Komisyen Tinggi

-Masa kerja Fleksible

-Pelbagai Bonus/ Insentif


Jom hidupkan amalan QuranicFoods Makanan Sunnah.. Jom Like

_

Jom view | ||QuranicFoods!