Monday, 30 November 2015

Serum Nature Euforia Apakah kegunaan produk ini?

Apakah kegunaan produk ini? Serum Nature Euforia

Apakah kegunaan produk ini?
Produk ini diformulasasikan oleh pakar estetik Dr Norman Norawi untuk kegunaan kulit wajah bagi membantu:
.
>>Pencerahan kulit wajah.
>>Mengurangkan masalah kedutan halus pada kulit wajah.
>>Menambahkan seri dan keanjalan kulit wajah.
>>Meningkatkan kolagen di bawah kulit.
>>Mengurangkan kesan parut.
>>Mengurangkan kesan jerawat dan pemulihan kulit wajah.
>>Melembabkan kulit wajah dan mengurangkan kulit berminyak.
>>Memberi perlindungan dari kesan cahaya matahari (sinar uv).
"Keunggulan Alam & Sains".
.
Whatsapp 0124506763
0175750810
www.facebook.com/NatureEuforiaMalaysia

.
#olivehouse #malaysiaolivehouse #pencetussenyumansemulajadi #webeginwithnature #quranicfood #skincare #rawatanmuka #kulitcantik #kulitsihat #jerawat #jeragat #tonasekata #pori #natureeuforia

Cara Merawat Batu Karang Secara Semulajadi Minyak Zaitun + Jus epal

Cara Merawat Batu Karang Secara Semulajadi
Satu petua nak rawat batu karang dalam kilang hempedu (Gallbladder Stones):
Minum 4 gelas apple juice setiap hari selama 5 hari berturut-turut.Hari ke-6 jangan makan malam (dinner).Pada pukul 6 petang makan satu sudu camca garam Epsom (magnesium sulphate), beli di kedai farmasi.Pukul 8 malam ulang makan garam epsom.Pukul 10 malam, Campurkan satu cawan (250 ml) Olive oil atau sesame oil dan setengah cawan juz lemon yg fresh (perah 3 biji lemon). Campur olive oil ASLI dengan juz lemon dan minum.Insyaallah esok pagi buang air besar akan kelihatan batu karang keluar.
Sumber : Dr Hamid Arshat
Di bawah pula adalah pengalaman sendiri seorang yang telah mencuba kaedah di atas:
Bulan lepas aku kena gastrik, tak pernah pernah kena gastrik tetiba kena pulak. Pergi klinik makan ubat, then ok.
Ubat habis jadi balik. Mungkin sebab makan tak jaga kut.
Selepas kali ketiga pergi klinik. makan ubat dan jaga pemakanan, Alhamdulillah gastrik dah ok.
Walaupun gastrik dah ok tapi my soulmate nak bawa juga jumpa doktor pakar. Thank you so much sebab dengan jumpa doktor pakar aku dapat tahu sesuatu yang aku tak tahu.
Ada empat biji batu dalam hempedu. Doktor syorkan operate. Aku seboleh bolehnya tak nak operate. Nak cuba cara lain dulu.
Terima kasih banyak banyak kepada seorang kawan kerana dia memberikan petua mengeluarkan batu secara semulajadi. Terima kasih Chan diatas petua tersebut. Dengan petua yang diberikan oleh kawan tu jugak lah membuatkan wujudnya blog ini yang mana aku nak share dengan orang lain.
Cara caranya:
1) Hari 1 – 5
Minum apple juice 1 liter sehari. Aku bahagikan 1 liter tu kepada 4 bermakna 250ml bersamaan dengan 1 cawan sekali minum.
2) Hari ke 6
Pagi minum 1 liter apple juice.
Tengah hari lepas pukul 1.30 dah tak boleh makan apa-apa dah. Bermakna puasalah.
Pukul 6 petang – minum 5gm Epsom salt + air suam 250ml.
Pukul 8 malam – ulang langkah yang sama macam pukul 6 tadi
Pukul 9.45 malam – 125ml olive oil ASLI + 125ml jus lemon, kacau dan minum.
Pukul 10 malam – habiskan minum olive oil dengan lemon juice tadi dan terus tidur. Ambil beg air panas letak kat bahagian hempedu. Tidur mereng sebelah kanan. Bersedialah untuk ke toilet esoknya sebab insyaallah batu tu akan keluar….
3) Hari ke 7
Insyaallah batu tu akan keluar….
Untuk diriku Alhamdulillah its work dan insyallah Ahad ni aku nak buat lagi untuk kali ke dua.
Sumber: Rehan Hussain
Untuk pengetahuan, boleh guna epal hijau atau merah, asalkan epal. Untuk lagi bagus epal hijau. Satu lagi gunalah berapa biji epal pun sebab tiada bilangan yang tetap asalkan cukup 4 gelas atau 1 liter.
Selamat mencuba!
*pastikan Pati Minyak Zaitun Asli untuk kesihatan dan keselamatan anda

Wednesday, 25 November 2015

Nano Serum Olive House dengan kehebatan Pati Minyak Zaitun Asli

Nano serum - JERAGAT

1. Mungkin ada yg selalu risau kulit semakin kusam, jeragat semakin terlihat, warna kulit menjadi semakin tidak sekata.

2. Bukan bermaksud kita mahukan kecantikan yg menipu tetapi kita tahu kulit kita semakin tidak sihat dan bermasalah jika tanda di atas dapat dilihat.

3. Faktor sinaran UV dan pemakanan yg tidak sihat menjadikan kulit kita menunjukkan tanda tidak sihat yg sangat jelas.

4. Terfikir menggunakan pelbagai produk di pasaran tetapi takut kepada kesan bahan kimia yg dimasukkan di dalam produk tersebut.

5. Nano OLivE Serum Olive house product alami tanpa bahan kimia terbaik untuk kulit anda. Bahan semulajadi yg berkualiti tinggi dengan kepakaran cendikiawan dalam bidang kosmetik dan anti-aging menjadikan produk ini bertaraf dunia.

6. Kandungan anti-oksidan hydroxytyrosol yg unik yg terdapat di dalam minyak zaitun diformulakan dalam bentuk serum nano partikel. Ini menjadikan khasiat hydrox itu menyerap dengan pantas dan masuk ke setiap liang halus kulit masing2 dan menghalang collagen kulit dari dirosakkan. Inilah rahsia keremajaan yg alami lagi asli bila menggunakan produk NANO OLIVE SERUM OLIVE HOUSE.

7. Ditambah dengan kehebatan vitamin e, vitamin c dan aloe vera akan menjadikan semua pengguna terdiam dan nampak dengan sendirinya kesan positif apabila menggunakan produk ini seawal 5 minggu.

8. Jeragat dan warna kulit tidak sekata bukan masalah anda lagi setelah menjadikan NANO OLIVE SERUM sebagai teman kulit wajah anda. Kekal cantik tersenyum secara semulajadi kerana olive house adalah pencetus senyuman semulajadi.

Sunday, 22 November 2015

5 MAKANAN SUPER YANG DAPAT MENGGELAKKAN ARTERI DARIPADA TERSUMBAT

5 MAKANAN SUPER YANG DAPAT MENGGELAKKAN ARTERI DARIPADA TERSUMBAT

Nukilan: www.stethnews.com
Tarikh: 17.11.2015

Untuk mendapatkan jantung yang sihat, anda juga perlu mempunyai arteri yang sihat. Arteri merupakan agen yang bertanggungjawab bagi menyalurkan darah kepada tisu badan anda. Jika anda tidak mengambil langkah untuk membersihkan arteri anda, plak akan terhasil dan lama kelamaan akan menjadi tersumbat. Akibatnya, aliran darah akan terhalang. Plak yang hendak dihindari adalah sebenarnya terdiri daripada  kolesterol, lemak, cellular waste, fibrin dan kalsium.

Perkara yang terbaik dalam pembersihan arteri adalah anda hanya perlu mengambil makanan yang sihat. Berikut adalah makanan yang sangat baik untuk arteri dan anda perlu menambah makanan di bawah di dalam diet anda:

1. Bawang putih

Pengambilan bawang putih dalam makanan anda adalah salah satu cara paling mudah untuk membersihkan arteri. Menurut kajian yang diadakan di Jerman, pengambilan bawang putih yang konsisten boleh mencegah pengerasan aorta. Ia juga mengurangkan tahap kolesterol tidak sihat dan memberikan manfaat kepada jantung terutama bagi orang-orang yang lebih berumur.

2. Delima

Ianya adalah makanan eksotik yang terkenal di mana dapat membantu dalam masalah arteri tersumbat seperti yang disahkan oleh kajian tahun 2005 yang disiarkan dalam jurnal Proceedings of the National Academy of Sciences. Buah delima mengandungi jumlah polifenol yang tinggi, vitamin C dan juga antioksidan lain. Ia juga membantu dalam merangsang pengeluaran nitrik oksida yang menyebabkan arteri terbuka dan oleh yang demikian menjadikannya lebih mudah untuk darah mengalir.

3. Salmon

Ia merupakan ikan yang mengandungi lemak yang terkenal dengan manfaat kesihatan dimana ia membantu menghilangkan pembentukan plak. Ia mengandungi omega-3 asid lemak, termasuk asid eicosapentaenoic atau EPA dan docosahexaenoic atau DHA. Kedua-duanya boleh meningkatkan kolesterol HDL atau kolesterol sihat di samping mengurangkan paras trigliserida yang berbahaya yang boleh menyebabkan keradangan pada saluran darah.

4. Kunyit

Satu lagi makanan super terkenal adalah kunyit. Ia adalah sejenis rempah yang boleh ditambah di dalam makanan bagi membantu menjaga saluran darah daripada tersumbat. Kunyit kaya dengan curcumin, suatu sebatian yang sangat sihat dan dilengkapi dengan beberapa manfaat termasuk mengurangkan berlakunya keradangan dan kerosakan saluran darah.

5. Minyak Zaitun

Apabila anda membeli minyak zaitun, pilihan yang terbaik adalah minyak zaitun extra virgin di mana ia yang amat baik untuk kesihatan jantung. Ia mengandungi antioksidan, terutamanya polifenol yang sangat baik untuk jantung. Apabila digabungkan dengan lemak monotaktepu, minyak zaitun boleh mengurangkan tahap kolesterol tidak sihat sambil meningkatkan jumlah kolesterol yang sihat. Hasilnya, pembentukan plak dalam arteri dapat dikurangkan.

Arteri amat penting untuk jantung dan aliran darah. Sememangnya arteri mempunyai ciri-ciri yang kuat, elastik dan fleksibel. Akan tetapi, deposits boleh membuat ia menjadi keras dan seterusnya menghadkan pengedaran darah yang kaya dengan oksigen ke seluruh badan. Jadi, tambahlah makanan super yang disenaraikan di atas untuk membersihkan arteri anda dan menjaga kesihatan jantung anda pada masa yang sama.

Sumber: OLIVE HOUSE

More info
www.facebook.com/QuranicFoods
www.OliveAsli.blogspot.com
WhatsApp 0175750810

Saturday, 21 November 2015

NANO SERUM OLIVE HOUSE vs jeragat

Nano serum - JERAGAT

1. Mungkin ada yg selalu risau kulit semakin kusam, jeragat semakin terlihat, warna kulit menjadi semakin tidak sekata.

2. Bukan bermaksud kita mahukan kecantikan yg menipu tetapi kita tahu kulit kita semakin tidak sihat dan bermasalah jika tanda di atas dapat dilihat.

3. Faktor sinaran UV dan pemakanan yg tidak sihat menjadikan kulit kita menunjukkan tanda tidak sihat yg sangat jelas.

4. Terfikir menggunakan pelbagai produk di pasaran tetapi takut kepada kesan bahan kimia yg dimasukkan di dalam produk tersebut.

5. Nano OLivE Serum Olive house product alami tanpa bahan kimia terbaik untuk kulit anda. Bahan semulajadi yg berkualiti tinggi dengan kepakaran cendikiawan dalam bidang kosmetik dan anti-aging menjadikan produk ini bertaraf dunia.

6. Kandungan anti-oksidan hydroxytyrosol yg unik yg terdapat di dalam minyak zaitun diformulakan dalam bentuk serum nano partikel. Ini menjadikan khasiat hydrox itu menyerap dengan pantas dan masuk ke setiap liang halus kulit masing2 dan menghalang collagen kulit dari dirosakkan. Inilah rahsia keremajaan yg alami lagi asli bila menggunakan produk NANO OLIVE SERUM OLIVE HOUSE.

7. Ditambah dengan kehebatan vitamin e, vitamin c dan aloe vera akan menjadikan semua pengguna terdiam dan nampak dengan sendirinya kesan positif apabila menggunakan produk ini seawal 5 minggu.

8. Jeragat dan warna kulit tidak sekata bukan masalah anda lagi setelah menjadikan NANO OLIVE SERUM sebagai teman kulit wajah anda. Kekal cantik tersenyum secara semulajadi kerana olive house adalah pencetus senyuman semulajadi.

www.QuranicFoods.com
www.OliveAsli.blogspot.com
www.facebook.com/QuranicFoods
WhatsApp 0175750810

Aturcara Penggunaan Serum & Facial Mist Olive House

Aturcara Penggunaan Serum & Facial Mist:

1⃣ Cuci muka dengan bersih.
*pastikan tangan dlm keadaan bersih sebelum menggunakan serum

2⃣ Sapukn serum pada wajah, sapu pd sebelah kanan dulu n disusuli sebelah kiri.
*Anda akan dpt rasakn serapan kn pantas dr serum nano Olive House ini 😃

3⃣ Setelah itu, sembur pd seluruh wajah dgn facial mist.
*memberikan kesegaran pd wajah
*facial mist juga sesuai digunakan pd bila2 masa utk segarkan wajah. cth: sembur kn pd wajah selepas solat.

✅Gunakan pd waktu awal pagi & malam sebelum tidur. 😉

www.facebook.com/QuranicFoods
www.OliveAsli.blogspot.com
www.QuranicFoods.com
WhatsApp 0175750810

Tuesday, 17 November 2015

Lawan Obesiti Dengan Minyak Zaitun dan Quranic Foods

Minyak Zaitun Rawat Obesiti / Gemuk

Soalan dari pelanggan:
Ada customer tanya masalah obes mcm mana. Bagaimana caranya. Utk obesiti prdk apa yg tbaik utk d amalkn n cara mkn or minum?
Jawapan Dr Hafizah:

Obesiti:
Sebelum dikuruskan badannya amatlah elok jika dikuruskan nafsu nya terlebih dahulu... 
Pengurusan nafsu di mulai dengan memahami hakikat dunia disisi Allah ..maka dengan mengetahui jijik dan hinanya dunia maka jiwa kita tidak akan terlalu mendambakannya...
Setiap kali melihat makanan yg sedap ingat lah bahawa "makanan ini hanya akan menjadi racun di tubuh saya. .sedangkan hakikatnya saya hanya memerlukan sedikit, wahai si polan(sebut nama sendiri) sabar lah kamu kerana Allah bersama org2 yang sabar"
Banyak org mengadu kerap lapar..maka dia kerap makan..
Sebenarnya setiap sel badan mengkehendaki nutrisi utk terus bekerja...namun setiap kali kita lapar..sekiranya kita makan makanan yg tidak thoiyyibah lagi buruk maka yg kita dapat hanya lah rasa kenyang sedangkan sel kita kebuluran. ..maka mereka akan meminta lagi  ..Dan kita akan berasa lapar lagi...Dan kita akan makan lagi...begitulah seterusnya..

Makanan yg mengandungi bahan kimia bukan  sahaja mengenyangkan malah juga memusnahkan vilus2 pencernaan kita sedikit demi sedikit...maka apabila vilus2 ini musnah..usus kita akan menjadi lemah dan berlakulah ketidakseimbangan penyerapan makanan..Dan terjadi lah kegemukan..      
Minyak zaitun patut di amalkan 2 sudu besar pagi dan malam demi membaiki usus yg rosak..Sepatutnya usus yang sihat dapat menghalang seseorang dari menjadi gemuk atau terlalu kurus...jadi langkah pertama adalah membaiki usus..dengan minyak zaitun dan juga madu..
Antara tips yg boleh diamalkan adalah menggantikan makan tgh hari dengan buah kurma  atau buah tin... hidangan sarapan dan makan malam (dalam pukul 7-8pm) diambil.
Cuba amalkan sunnah Rasulullah di setiap amalan harian kita...bersugi sebelum setiap lepas solat, makan buah sebelum mkn nasi, suap an dengan 3 jari(suap an yg kecil)., kunyah lama2 agar enzim amylase dapat melakukan tugasnya mencerna karbohidrat dengan sempurna  sebelum makanan bergerak ke perut..

Sapu kan mz ke seluruh badan sebelum tidur setiap malam...
Insya Allah. ..biasanya akan turun berat badan 10kg seminggu sampai lah kepada berat ideal kita...
Paling penting banyakkan melakukan kebajikan dan mengharapkan keredhaan Allah..
Sumber: Olive House Medic & Business

Thursday, 12 November 2015

Minyak Zaitun Asli dan Cuka Teen : Testimoni Masalah Jantung. Darah tinggi. Kolestrol


NAMA PENGGUNA Hamidah bt Md Lazim        

NO IC 641111-02-60**.       

ALAMAT : 292 Mk 20 Mengkuang Mak Sulong,14400 Bukit Mertajam,P.Pinang.             

NO TEL :  017-43223**             

umur:51.                                

PEKERJAAN :
Surirumah          

MASALAH YANG DIALAMI
🔴 Sakit jantung
🔴Darah tinggi,200/90
🔴kolestrol.

BAGAIMANA MENGENALI PRODUK.
Melalui anak saudara saya Nor sharina.

SEJAK BILA
2 tahun lepas semasa bersama Sharina pergi ke program olive house kt hotel sri malaysia kepala batas,saya dpt sebtl mz masa cabutan bertuah,dari situ smpai skrng saya amal mz dan cuka buah teen.

CARA AMALAN :
✅PMZ -2 sudu pagi dan 2 sudu mlm
✅ Cuka teen 2 kali sehari
Pagi selepas sarapan..masukan 1sudu teh kedlm segelas air teh Tengahari 1 sudu teh masukkan dlm jus selepas mkn tengahari.

KESAN PENGAMALAN

👍🏼tekanan darah tinggi turun ke130/70,jantung dan kolestrol tahap normal.

HARAPAN DAN NASIHAT

Produk olive house memang berkesan
Nasihat saya pd pengguna teruskan mengamal makanan sunnah terutama mz dan cuka teen.

More info
www.QuranicFoods.com
www.OliveAsli.blogspot.com
www.facebook.com/QuranicFoods
WhatsApp 0175750810

Tuesday, 10 November 2015

SAKIT BUAH PINGGANG dan gastrik. Cuka teen?

Soalan Dari Pelanggan:

Adakah pesakit buah pinggang dan gastrik tidak boleh mengamalkan cuka buah Teen? Mengapakah?

Jawapan Dari Dr. Hafizah:

Cuka buatan dibuat hasil tindakbalas metanol (hasil petroleum) dan gas karbon monoksida. Inilah asid asetik yang digunakan sebagai pelarut dalam industri. Ianya jugalah yang dicairkan pada kepekatan tertentu dan dijadikan cuka makan (konon nya tidak memudaratkan).
Beza yang paling besar adalah ia berasal bukan dari sumber makanan. Badan kita bukan macam tong kosong. Masuk potasium bukan semua duduk dalam darah. Badan kita ini sistem umpama kilang kimia yang sangat kompleks. Sel kita sangat spesifik dan hanya menerima molekul yang spesifik untuknya sahaja. Sel kita hanya akan utilise makanan dan akan buang non-food material. Buang means ia akan duduk dalam darah dan menunggu untuk dikumuhkan. Bekam will help with it.

Untuk dos pengambilan, ikut kesesuaian bermulakan dengan dos rendah dahulu kemudian naikkan berkala.

Jawapan Dari Dr. Salman:

Waalaikumsalam.

Buah Pinggang:

Fig vinegar bagi pesakit buah pinggang (Chronic kidney disease).

Fungsi buah pinggang ialah untuk menyingkirkan toksin dan garam elektrolit berlebihan. Kerosakan organ ini menyebabkan kadar toksin dan elektrolit akan tinggi di dalam darah dan boleh mengganggu ritma degupan jantung (cardiac arrythmia) yang membawa kematian.
Pastikan kadar potassium/kalium di dalam darah pesakit buah pinggang berada di paras rendah atau normal kerana kadar potassium di dalam fig vinegar adalah tinggi. Perkara yang sama juga perlu diperhatikan sebelum mengambil makanan yang tinggi potassium seperti pisang, bayam,   kentang, yogurt dan aprikot.

Gastritis:

Gastritis ataupun di sebut gastrik oleh orang awam merupakan radang pada lapisan perut di sebabkan oleh penghasilan jus gastrik yang bersifat asid secara berlebihan.Ianya boleh berubah menjadi ulser dengan serangan bakteria H-pylori menyebabkan pendarahan usus.
Olive oil membantu membentuk selaput  pada lapisan perut yang terlibat  seterusnya menghalang hakisan.Sifat antibakterial olive oil juga boleh mengawal aktiviti bakteria H-pylori dari menyerang lapisan perut yang lemah.
Fig vinegar-Acetic acid yg terkandung di dalamnya memberi signal kepada perut bahawa asid bagi proses penghadaman sudah mencukupi seterusnya mengurangkan penghasilan jus gastrik berlebihan. Ambil bersama segelas air 30 minit sebelum makan untuk mendapat faedah yang optimum.
Makan dalam jumlah yang sedikit tetapi kerap. Bahagikan waktu makan dari 3 kepada 6 agar makanan sentiasa ada di dalam perut dan jus gastrik bertindak kepada makanan dan bukan lapisan perut. Elakkan makanan yang merangsang penghasilan jus gastrik seperti kopi dan coklat. Bagi simptom gastritis/pedih ulu hati yang dialami, amalkan MZ & SCT bersama segelas susu.

Sumber: Olive House Medic & Business.
more info www.facebook.com/QuranicFoods
www.OliveAsli.blogspot.com
WhatsApp 0175750810

Friday, 6 November 2015

Cuba pati minyak zaitun OLIVIE 30 plus Hari Ini

Pernah cuba Olivie30x ganda antioksida? ia adalah Pati Minyak Zaitun tertinggi HYDROXYTYROSOL 30x ganda berbanding minyak zaitun biasa.. telah dibuktikan dgn kajian saintifik khusus oleh pakar2 nutrisi dunia.
More info www.facebook.com/QuranicFoods
www.OliveAsli.blogspot.com
WhatsApp 0175750810

Thursday, 5 November 2015

Testimoni Olivie30x dengan Masalah Stroke

NAMA PENGGUNA :  Rosnani bt Ahmad

NO KP : 660107 02 5878

NO TEL : 013424482*

ALAMAT : 7 Gerai MDBB Serdang 09800 Serdang Kedah

PEKERJAAN : Berniaga

MASALAH KESIHATAN YANG DIALAMI :
🔴Stroke.  2 bln yang lalu,saya menjadi lembik sebelah badan (Stroke) .Saya diperkenalkan minyak zaitun dari Morocco iaitu Olivie Plus 30x .

SEJAK BILA : 2 bln yg lalu

BAGAIMANA MENGENALI PRODUK OLIVE HOUSE :

Melalui Puan Sharina Serdang

CARA AMALAN PRODUK:
  ✅1 Penutup botol olivie sblm tidur.

KESAN PENGAMALAN: 
   Sebelum ini saya mengamalkan olivie 1 sudu sehari,tetapi rasa kurang selesa kerana terpaksa menyusahkan org kerana tiada kekuatan utk memegang sudu.
       Saya bertekad utk lakukan sendiri iaitu dgn menggunakan penutup botol itu sendiri yg mna ianya bersamaan lbh kurang 2 sudu olivie.Slps seminggu mengamal olivie plus dan slps buat rawatan bekam,akp dan reflexsologi di pusat rawatan Puan Sharina kaki saya dah blh bergerak.
       Saya teruskan minum dgn sukatan 1 penutup masa perut kosong ,Alhamdulillah sekarang saya dah blh berdiri dan berjalan malah dah blh jadi cashier kedai makan saya.

HARAPAN DAN NASIHAT DARI PENGGUNA:

     👍🏼Saya amat bersyukur atas kesembuhan yang Allah Taala berikan dengan menemukan penawar yang terbaik iaitu makanan sunnah,saya akan terus istiqomah dengan produk OLIVE HOUSE ini.

www.QuranicFoods.com
www.OliveAsli.blogspot.com
WhatsApp 0175750810

Minyak Zaitun Olive House : Teatimoni Masalah Senggugut dan Keputihan

Testimoni Senggugut n keputihan
Assalamualaikum Ustazah....
nama saya siti noraini che Omar...
umur 29taun...
alamat: 12* kg datuk 13200kepala Batas pulau pinang.
Saya amatlah berterima kasih kepada Mak saya anak didik Ustazah sham....semenjak saya berumur 13 taun saya senggugut amat teruk sehigga beguiling....tapi selepas 9bulan amal extra virgin olive oil saya kini x perlu risau lagi.....alhamdulillah semakin sembuh penyakit saya..kini ketulan darah sudah banyak kurag keputihan pun tiada lg....skrg saya Dan suami amalkan setiap hari 2sd pg 2sd mlm.....
p/s:saya amatlah berpuas hati Dan menyeru rakan2 Di luar sana supaya cubalah produk ini baik utk kshatan badan....SAYA MESTI PILIH....terima kasih ustazah

www.OliveAsli.blogspot.com
Facebook.com/QuranicFoods
WhatsApp 0175750810

Olive House : Kajian Sains Moden mengenai Jus Delima

📝📝Info 100% Jus Delima 📝📝

🔬🔬 Kajian Sains Moden mengenai Jus Delima 🍹🍹

✅ mengandungi Gallic Acid iaitu Antioksida. (Selain Antioksida terbaik seperti Flavonoids, Anthocyanin, Punicalagin dsb). Gallic Acid Merupakan pecahan dari Gallotannins & Tannic Acid yang bagus membantu rawat :
▶ buasir
▶ albuminurea
▶ psoriasis

✅ Amalkan Jus Delima bersama Pati Minyak Zaitun untuk kesihatan tubuh badan yang optimum.
SINERGI.

✅ Surah Al An'am, ayat 141, ada disebut Zaitun & Delima bersama2.
Al Quran lbh dahulu menceritakan sinergi.
👍👍

Jom dapatkan 100% Jus Delima & Pati Minyak Zaitun Olive House😊😊
www.QuranicFoods.com
www.OliveAsli.blogspot.com
WhatsApp  0175750810

Certificates

Certificates

Jom hidupkan amalan QuranicFoods Makanan Sunnah.. Jom Like

_

Jom view | ||QuranicFoods!