Wednesday, 30 May 2018

Kanser Prostat Stage 4 - Olive House Quranic Foods

PROSTATE CANCER STAGE 4

Nama : Awang Hj Ramli B. Hj. Hashim
Umur : 62 tahun
Alamat : Brunei

12/10/2016 : di diagnos prostate cancer stage 4 oleh Doktor Pakar Urologi Hospital RIPAS dengan bacaan PSA *123.5 ng/mL*.
Mengalami kesukaran untuk buang air kencing selepas menjalani pembedahan katarak mata.
Juga memakai kantong kencing selepas beliau membuat ujian biopsi dan endoskopi.
Sebelum kejadian ini tuan Awang Hj.Ramli adalah seorg yg aktif dlm kehidupan sehariannya.

Sejak dari itu, Awg Hj Ramli terpaksa menghadkan pergerakkan nya yg juga telah menjejaskan moral beliau disebabkan terikat dengan kantong kencing dan mengalami kesakitan. Kencing juga sering mengandungi darah dan ada masanya mengeluarkan bau.
Doktor Pakar Urologi RIPAS tidak menggalakkannya untuk membuat sebarang pembedahan atau kimoterapi memandangkan faktor umur dan faktor penyakit lain yg dihidapi iaitu diabetis dan darah tinggi. Sebaliknya beliau diberikan ubat-ubatan kanser prostat dan suntikan hormon, agar ianya tidak merebak ke bahagian lain anggota dalaman beliau.

24/10/2016 : Diperkenalkan dengan produk OLIVE HOUSE dan mula mengamalkan OLIVIE 30x, JUS DELIMA, CUKA TEEN, EXTRA VIRGIN OLIVE OIL, MADU GUNUNG DAN TEH HERBA DAUN ZAITUN, sebagai ikhtiar kesembuhan disamping ubat-ubatan doktor.

Kesemua produk OH diamalkan secara aturan yg tetap,dan diselang-selikan dengan semua ubat-ubatan kanser prostat dari Hospital RIPAS. Di samping itu juga, beliau kerap membuat urutan refleksologi dari OLIVE HOUSE kerana sering mengalami sakit sendi pada seluruh badan.

20/12/2016 : Selepas dua bulan pengamalan produk OLIVE HOUSE,  Awg Hj Ramli menampakkan perubahan yang menakjubkan, dari segi fisikal mahupun moral. Keyakinan, motivasi dan semangat kental beliau telah membuahkan hasil berita  gembira apabila Doktor Pakar Urologi memaklumkan bahawa kadar PSA beliau menurun ke tahap *5.19 ng/mL.*
Bacaan gula dalam darah juga ditahap yang baik dan terkawal.
Paling mengharukan, beliau telah bebas dari memakai kantong kencing dan mulai pulih bertenaga dalam menjalankan rutin seharian seperti sebelumnya.

20/3/2017 : Alhamdulillah dengan izin Allah SWT, keputusan kadar PSA Awg Haji Ramli telah menurun ke tahap *0.66 ng/mL* serta disahkan *bebas* Kanser Prostat oleh Doktor Pakar Urologi Hospital RIPAS.

30/5/2017 : Keputusan terkini ujian darah beliau dari Hospital RIPAS mendapati bahawa *tidak ada* didapati sebarang barah atau sebarang ketumbuhan yang merebak ke bahagian anggota dalaman yang lain. Alhamdulillah....

Sehingga kini, Awg Haji Ramli masih meneruskan pengamalan produk OLIVE HOUSE serta membuat urutan refleksologi di OLIVE HOUSE. Secara keseluruhannya, Awg Hj Ramli telah bebas kanser prostat dalam jangkamasa kurang dari 6 bulan berpandukan dari keputusan PSA beliau dan hasil pantauan dari Doktor Pakar Urologi serta berkat usaha dengan OLIVE HOUSE.
Syukur Alhamdulillah Ya ALLAH...
.
Salam...
Tempahan/Cod untuk dapatkan produk OLIVE HOUSE
014 2448 999
www.wasap.my/60175750810
cod percuma ALOR SETAR.
.
boleh juga terus ke PUSAT JUALAN OLIVE HOUSE ALOR SETAR - TESCO STARGATE.
*Terapi Bekam Sunnah dan Rawatan Resdung Gurah
Set Temujanji :
Lelaki   : 0135983088
Wanita : 0175424710
.
Blog Info Kesihatan
www.oliveasli.blogspot.com
Page Info Kesihatan QuranicFoods
www.facebook.com/QuranicFoods
Page Terapi Bekam & Gurah Resdung
www.facebook.com/BekamAlorSetar
.
Pengeposan ke Seluruh Malaysia

Kombinasi Olivie 30 siri 1 2 dan 3

[ *Olivie Plus 30X* ] - Siri 1

Demam Olivie kini kembali melanda pelanggan tegar produk laku keras ini!! Ia kini kembali!!!

Jom bersama-sama kita menyingkap sedikit sebanyak mengenai produk terbaik ini

...................................

>>> *Olivie Plus 30X* dihasilkan sejak tahun 1887 oleh Syarikat Atlas Olive Oils yang terletak di El-Borouj, Maghribi.

>>> Pengalaman selama hampir 125 tahun dalam penghasilan 🍾 Pati Minyak Zaitun Extra Virgin yang berkualiti tinggi menjadikan 🏢Syarikat Atlas Olive Oils merupakan salah satu syarikat pengeluar minyak zaitun terbaik dunia dan ia memperoleh pelbagai pengiktirafan di peringkat antarabangsa.

>>> Antara pengiktirafan dan sijil yang diperoleh ialah :

+ *Anugerah Mario Solinas Quality Award* : yang dianjurkan oleh International Olive Oil Council

+ *Great Taste award of London*

+ *The International Olive Oil Competition of Los Angeles* di Amerika Syarikat

Ingin mendapatkan Olivie Plus 30X yang tulen dan original ini????

Jom dapatkannya hari ini juga!!!!

_We begin with Nature_ 🌿

#olivehouse
#aafiyatlifestyle
#olivieplus30x
.
[ Olivie Plus 30X ] - Siri 2

Keadaan ladang buah zaitun milik Atlas Olive Oil yang panas, kering dan berbatu amat sesuai untuk menghasilkan buah zaitun yang bermutu tinggi. Sebanyak tiga juta pokok zaitun di tanam di dalam estet yang berkeluasan sebanyak 600 hektar.

Pemprosesan Minyak Zaitun Olivie 30 Plus ini dihasilkan di kilang pemprosesan yang terletak di dalam ladang tersebut sejurus buah zaitun segar selesai dipetik dari ladang buah zaitun.

................................

Satu sudu Olivie Plus 30x memberikan TIGA PULUH KALI MANFAAT berbanding minyak zaitun extra virgin biasa yang terbukti daripada kajian saintifik makmal

Hasil daripada kajian makmal menunjukkan Olivie Plus 30x mengandungi kandungan Polifenol iaitu secara spesifiknya disebut Hydroxytyrosol LEBIH 30 KALI GANDA BERBANDING Minyak Zaitun Extra Virgin biasa.

Kandungan Polifenol yang dihasilkan amat penting bagi melindungi sel-sel dalam badan daripada kerosakan oksidatif bagi mengelakkan penyakit yang serius seperti kanser, sakit jantung, parkinson dan sebagainya.

....bersambung ke siri seterusnya....

.
[ Olivie Plus 30X ] - Siri 3

Satu sudu Olivie Plus 30x memberikan TIGA PULUH KALI MANFAAT berbanding minyak zaitun extra virgin biasa yang terbukti daripada kajian saintifik makmal

Hasil daripada kajian makmal menunjukkan Olivie Plus 30x mengandungi kandungan Polyphenol iaitu secara spesifiknya disebut Hydroxytyrosol LEBIH 30 KALI GANDA BERBANDING Minyak Zaitun Extra Virgin biasa. Kandungan Polifenol yang dihasilkan amat penting bagi melindungi sel-sel dalam badan daripada kerosakan oksidatif bagi mengelakkan penyakit yang serius seperti kanser, sakit jantung, parkinson dan sebagainya.

OLIVIE PLUS 30X kaya dengan kandungan Hydroxytyrosol iaitu antara 25 hingga 30 kali ganda (233mg/kg) lebih tinggi dari pati minyak zaitun biasa.

Ini terjadi akibat tanah yang kering dan persekitaran gurun yang panas telah menyebabkan pohon zaitun mengeluarkan lebih bahan pertahanan dalam selnya dan seterusnya membawa buah zaitun tersebut kepada satu aras peningkatan nilai khasiat 25 ke 30 kali ganda lebih tinggi Hydroxytyrosol dan 10 kali ganda lebih tinggi dari sudut jumlah Polyphenol.

Kandungan ini mampu melepasi halangan peredaran darah di dalam otak (blood brain barrier) kerana ia adalah molekul antioksidan yang paling kecil dan unik.

...Bersambung untuk siri seterusnya....

#olivieplus30X

Saturday, 26 May 2018

Madu Sahur dan berbuka

Minum Madu Saat Sahur dan Berbuka, Ini 4 Kelebihannya.

- Madu adalah minuman alami yang selama ini dipercaya dapat menyihatkan tubuh. Hal ini kerana adanya kandungan nutrisi yang kaya dalam madu.

Selama puasa, madu bermanfaat sebagai sumber energi, vitamin, mineral, dan dapat menjaga daya tahan tubuh serta stamina. Adapun, manfaat lain yang dapat diperoleh jika mengonsumsi madu selama bulan puasa adalah seperti berikut:

1. Menjaga Ketersediaan Energi/Tenaga

Energi menjadi hal yang sangat diperlukan tubuh agar tidak lemas ketika berpuasa. Asupan energi itu dapat dipenuhi dengan mengonsumsi madu ketika sahur, yang dipercaya dapat memenuhi keperluan energi kita hingga waktu berbuka tiba.

Selain itu, madu juga dapat memenuhi keperluan  cairan tubuh. Alhasil, kita akan terhindar dari masalah dehidrasi.

2. Mengendalikan Berat Badan

Kita dapat memanfaatkan madu yang dicairkan dengan air hangat, untuk membakar lemak yang masuk ke dalam tubuh kita. Dengan cara itu, lemak akan lebih mudah dibakar dan menjadi sebuah energi, yang dibutuhkan tubuh selagi menjalankan ibadah puasa.

3. Menyeimbangkan Jalannya Metabolisme

Metabolisme tubuh dapat berjalan dengan lancar dan baik, jika kita mengonsumsi madu dengan dicampurkan air. Kerana itu, cubalah minum madu yang dicairkan dengan air suam ketika sahur.

Hal itu dapat memudahkan tubuh kita mencerna nutrisi, yang terkandung dalam makanan yang kita makan ketika sahur dan berbuka.

4. Mengatasi Sembelit

Pergerakan usus dapat menjadi lebih baik jika mengonsumsi madu. Jika pergerakan usus halus hingga ke usus besar berlangsung dengan baik, maka masalah sembelit pun dipastikan tidak akan terjadi.

Sumber: Intisari Online
Salam...
Tempahan/Cod untuk dapatkan produk OLIVE HOUSE
014 2448 999
www.wasap.my/60175750810
cod percuma ALOR SETAR.
.
boleh juga terus ke PUSAT JUALAN OLIVE HOUSE ALOR SETAR - TESCO STARGATE.
*Terapi Bekam Sunnah dan Rawatan Resdung Gurah
Set Temujanji :
Lelaki   : 0135983088
Wanita : 0175424710
.
Blog Info Kesihatan
www.oliveasli.blogspot.com
Page Info Kesihatan QuranicFoods
www.facebook.com/QuranicFoods
Page Terapi Bekam & Gurah Resdung
www.facebook.com/BekamAlorSetar
.
Pengeposan ke Seluruh Malaysia

Wednesday, 23 May 2018

Beza Olivie plus Vs OPU Olivie Power Up

Ringkasnya Olivie Power UP Gabungan Dahan Muda, Daun Muda dan buah muda pokok zaitun yg sama dgn Olivie Plus 30x diproses menjadi Baby Crystal 1 sudu = 10 myk zaitun dari segi kandungan anti oksida (hydroxytyrosol)


Olivie Plus 30x pula Minyak Zaitun dari pokok yg hidup d gurun panas n berbatu antioksida dia 30x gnda myk zaitun biasa.


Manfaat Kesihatan

Dikenali sebagai King of Antioxidants mengandungi 62 kali ganda Antioksidan (hydroxytyrosol) berbanding Olivie Plus 30x.

Satu sudu teh Olivie Power-Up bersamaan 10 Liter khasiat minyak zaitun biasa.

Makanan yang sarat dengan anitoksidan sangat bermanfaat untuk kesihatan seperti:

● Menjaga kesihatan jantung
● Menjaga kesihatan tulang
● Anti-Penuaan / Awet muda. Melembapkan kulit secara semulajadi
● Darah tinggi
● Pencegahan terhadap kanser (payudara, usus, prostat dan leukemia) dan penyakit neurodegenerative (Alzheimer)
● Strok
● Menurunkan paras LDL (kolestrol tidak baik) dan trigeliserida (menghalang deposit kolestrol pada dinding salur darah yang menyebabkan atherosklerosis)
● Masalah kronik yang lain.

Keterangan Produk

Olivie Power-Up (Desert Olive Tree Pearls-Concentrate of Power)

Negara Pengeluar: Morocco sejak 1887.

● 100% asli
● Organik 
● Mechanically cold pressed
● Tidak bertapis
● Tidak bercampur minyak lain
● Dihasilkan menggunakan teknologi dari Jepun

Kandungan khasiat berlipat ganda lebih tinggi dari pati minyak zaitun biasa. Ini terjadi akibat tanah yang kering dan persekitaran gurun yang teruk telah menyebabkan pohon zaitun mengeluarkan lebih bahan pertahanan dalam selnya dan seterusnya membawa buah zaitun tersebut kepada satu aras peningkatan nilai khasiat yang berlipat kali ganda.

Antioksidan ini mampu melepasi halangan peredaran darah di dalam otak(blood brain barrier) kerana ia adalah molekul antioksida yang paling kecil dan unik.

Olivie Power UP dihasilkan menggunakan teknologi dari Jepun setelah 6 tahun proses R&D. Ianya terdiri bukan sahaja dari buah malahan ranting, dahan serta daun pohon zaitun. Ini menjdikan ianya lebih banyak khasiat dapat diekstrak menggunakan teknologi tersebut. Ujian yang dijalankan menunjukkan 1 sudu teh Olivie Power-Up ini bersamaan meminum 10 liter minyak zaitun biasa merujuk kepada kandungan hydroxytyrososl).

.

Monday, 21 May 2018

OpU bismillah ad dhuha Ceo Olive House

Sedikit Perkongsian dari Ceo Olive House, Ustaz Aidil Azwal semasa temuramah beliau di rancangan BISMILLAH ADDUHA tempoh hari:

1) Satu sudu kecil OPU bersamaan khasiat sebanyak 10 liter Minyak Zaitun Asli yang biasa. Kalori untuk satu sudu kecil tapi khasiat sama untuk 10 liter.

.

2) Rasa yang menarik dan tekstur seperti caviar. Bagi yang agak kurang selesa dengan rasa Minyak Zaitun, OPU ini terbaik. Kalau tak selesa juga, satu hadis daif sebut kata jin tak suka zaitun hahaha. Bergurau ja.

.

3) Teknologi para Saintis dari France dan Morocco menggabungkan buah, dahan dan daun dari Pohon Zaitun ke dalam bentuk Black Pearl (mutiara hitam). Proses melalui teknologi dari Jepun mengekalkan cold press hasilnya khasiat tinggi tidak tergugat. Teknologi lain belum ditemukan untuk menghasilkan produk ini.

.

Pengamalan melalui kapsul softgel hilang banyak manfaat kerana proses kapsul akan melalui proses pemanasan dan juga tidak bercampur dengan air liur pemakan kerana kapsul pecah di perut. Perawatan dan diet terbaik melalui sentuhan lidah manusia.

Teringat kembali ucapan Prof Dr Mohamed Faid apabila beliau kata: Kenapa Allah kata Pohon Zaitun berkat tidak buah zaitun? Ini kerana, keseluruhan pokok terbukti secara saintifik membawa khasiat hebat.

Olive House membawa produk Natural & Organik dan terbukti secara Saintifik dan dibicarakan oleh agama Samawi. Mereka Memastikan pemprosesan tidak berlaku pemalsuan dan campuran palsu.

.

Khasiat? Bahasa Dr Faid: Minyak Zaitun umpama tulang belakang bagi manusia untuk soal kesihatan. Analogi saya: Minyak Zaitun asli yang masuk ke dalam tubuh manusia, umpama lori bandaran yang membantu mengutip dan membersihkan sampah di dalam tubuh mengikut ruang dan kapasitinya.

.

Diana Amir marah kerana dia rasa terkena untuk mengambil sesudu OPU, sangkaan dia rasa sedap sungguh. Rupanya ada juga pahit masam. Pahit itu ubat akak, itupun bukan pahit keras, lebih sedap dari Minyak Zaitun. Last tak puas hati punya pasal, dia nak sebotol. Hahaha

Untuk tempahan dan pembelian, boleh WhatsApp kami disini:
www.wasap.my/60175750810

Sunday, 20 May 2018

masalah Hati tanda dan cara atasi

*Soalan*
Salam...mcmn nk tahu keadaan hati n ginjal kita masih sihat?

*Respon*

Simptom *Hati yg tidak sihat*
1. Berat badan terus naik walaupun diet tahap gaban - sbb metabolism badan sudah merosot (pengalaman sendiri)
2. Mudah allergic - kulit gatal
3. Air kencing berwarna gelap
4. Lethargic (letih yg kronik)
5. Najis berwarna gelap
6. Mudah loya
7. Abdominal pain, kdg2 bengkak di kwsn hati
8. Kaki & buku lali bengkak

Simptom utk *buah pinggang* pun lebih kurang serupa, ditambah dgn :
1. Kaki atau muscle selalu cramp (kejang)
2. Kulit kering bersisik
3. Tiada selera mkn
4. Sukar tidur
5. Mata sembab masa bangun pagi

Klu guna QRMA, boleh detect kedua masalah ni.
Klu DTT, buah pinggang - tengok kat ruas jari yg buncit tu.
.
Berbekam dan Mengamalkan Quranic Foods dapat mengurangkan dan mengubati masalah hati..
.

Salam...
Tempahan/Cod untuk dapatkan produk OLIVE HOUSE
014 2448 999
www.wasap.my/60175750810
cod percuma ALOR SETAR.
.
boleh juga terus ke PUSAT JUALAN OLIVE HOUSE ALOR SETAR - TESCO STARGATE.
*Terapi Bekam Sunnah dan Rawatan Resdung Gurah
Set Temujanji :
Lelaki   : 0135983088
Wanita : 0175424710
.
Blog Info Kesihatan
www.oliveasli.blogspot.com
Page Info Kesihatan QuranicFoods
www.facebook.com/QuranicFoods
Page Terapi Bekam & Gurah Resdung
www.facebook.com/BekamAlorSetar
.
Pengeposan ke Seluruh Malaysia

Saturday, 19 May 2018

Olivie Power Up : Kebaikan Butiran Mutiara OPU (OPU Pearls)

*[ Kebaikan Butiran Mutiara OPU (OPU Pearls)  ]*

Antara produk terbaru 2018 yang diperkenalkan oleh Olive House adalah Olivie Power Up (OPU).  Ianya satu produk yang sangat unik. OPU adalah minyak zaitun yang dikeluarkan dalam bentuk butiran mutiara.

Minyak zaitun mengandungi Polifenol.  Ianya berfungsi membantu kesihatan sistem kardiovaskular. Kandungan utama Olivie Power Up ini juga mempunyai unsur anti-kanser. Ia turut menjaga kesihatan perut, dan membantu melindungi sistem saraf.

Olivie Power Up juga mengandungi Omega 6 dan 9 yang terkenal dengan kebolehan membantu pembakaran lemak dalam badan dan menghindari penyakit ulcerative colitis pada usus. Omega 6 juga dapat membantu mengimbangkan kadar gula dalam darah.

Kandungan lain produk unik ini terdiri dari Vitamin D3 dan juga Vitamin E.

Vitamin D3 diperlukan untuk penyerapan dan penggunaan Kalsium dan Fosforus. Ia juga merupakan bahan nutrisi untuk otak dan menyokong sistem imun badan. Vitamin D3 juga menentukan kadar Fosfat yang mungkin terhasil dari beberapa masalah genetik.

Vitamin E pula mempunyai unsur anti-oksida yang kuat yang bertindak sebagai nutrisi anti-penuan semulajadi. Ia melindungi lemak dalam tisu badan dari teroksida dan membantu mengurangkan simptom PMS seperti senggugut, rasa resah, mengidam dan lain-lain.

Sesudu teh butiran mutiara Olivie Power Up mengandungi anti-oksida hydroxytyrosol yang sama kuantitinya dengan 10 liter minyak zaitun. Olivie Power Up yang tinggi kandungan nutrisinya juga amatlah berkhasiat untuk kebaikan emosi manusia.

---------------------

*Cara-cara menggunakan Olivie Power Up*

>> 1 sudu teh
   
Amat baik digunakan sebagai bahan untuk ditos dengan salad atau disapukan pada ikan atau roti bakar.
   
Boleh juga diguna pada muka dan belakang dengan menggosokkan butiran mutiara pada kulit

Butiran mutiara Olivie Power Up dihasilkan melalui proses perahan sejuk mekanikal – satu proses perahan tanpa pemanasan dan penapisan.

Produk ini diimpot khas dari Casablanca, Morocco dan mendapat pengiktirafan sebagai produk USDA Organic dan Organic Agriculture.
.
Salam...
Tempahan/Cod untuk dapatkan produk OLIVE HOUSE
014 2448 999
www.wasap.my/60175750810
cod percuma ALOR SETAR.
.
boleh juga terus ke PUSAT JUALAN OLIVE HOUSE ALOR SETAR - TESCO STARGATE.
*Terapi Bekam Sunnah dan Rawatan Resdung Gurah
Set Temujanji :
Lelaki   : 0135983088
Wanita : 0175424710
.
Blog Info Kesihatan
www.oliveasli.blogspot.com
Page Info Kesihatan QuranicFoods
www.facebook.com/QuranicFoods
Page Terapi Bekam & Gurah Resdung
www.facebook.com/BekamAlorSetar
.
Pengeposan ke Seluruh Malaysia

Thursday, 17 May 2018

KENCING MANIS DAN INSULIN - JOM ATASI SEBELUM PARAH

[ KENCING MANIS DAN INSULIN - JOM ATASI SEBELUM PARAH !! ]
============================

Dari Dr. Salman:
🌿 Kencing manis berpunca dari kekurangan insulin yang dihasilkan oleh pankreas (Type 1:insulin deficiency) atau pengesan insulin yang tidak berfungsi (Type 2:insulin resistant).

🌿*Olivie ( Minyak Zaitun ), Ceylon Cinnamon dan Sari Cuka Teen* bersifat anti-diabetogenic iaitu mampu mengurangkan kadar gula di dalam darah secara terus, memperbaiki radang pankreas supaya mengeluarkan insulin dengan kadar normal serta mengembalikan sensitiviti reseptor insulin.

🌿Elakkan gula ringkas di dalam semua jenis makanan dan minuman. Ubah kepada beras dan gula perang.

-------------------------------------------------

Dari Dr. Hafizah:
🌿Pesakit kencing manis yang diberi insulin adalah kerana doktor berpendapat bahawa penggunaan insulin akan memudahkan kawalan gula dalam darah.

🌿Pengambilan insulin dari luar akan menyebabkan pankreas semakin tidak sensitif terhadap naik-turunnya gula dalam darah.

🌿Untuk rawatan diabetes, pertamanya hendaklah fokus pada pengambilan gula dan karbohidrat yang baik sahaja, contohnya, elakkan gula putih dan karbohidrat terproses (refined carbohydrate).

Sumber: Olive House Medic & Business.

------------------------------------------------
Tipss Tambahan :
🌿MADU PEMBERI TENAGA SEGERA - Gantikan gula dengan *MADU* YANG DIJAMIN ASLI 100% dan yang berkualiti tinggi kerana madu mempunyai fruit sugar ( glucose dan fructose ) untuk mengembalikan tenaga kepada pesakit diabetes

🌿JUS *DELIMA* MENGURANGKAN RISIKO PENYAKIT KENCING MANIS -Meminum jus delima sangat baik untuk pesakit kencing manis dan merendahkan risiko masalah jantung.

Kajian terbaru yang utama mendapati pesakit kencing manis yang meminum jus delima selama 3 bulan dapat merendahkan kebarangkalian atherosclerosis (atau pengerasan pada arteries).
“Dalam kebanyakan jus, gula hadir secara bebas-dan berbahaya-bentuk,”

Kata Penyelidik. “Dalam jus delima, gula bercantum kepada antioksida yang unik, dimana sebenarnya menjadikan gula ini sebagai pelindung melawan atherosclerosis.”

RAWAT SEBEL.UM PARAH >> YAKINI PRODUK OLIVE HOUSE YANG 100% ORGANIK DAN DIIKTIRAF SECARA SAINTIFIK
------------------------------------------------------
ISTIMEWANYA PRODUK OLIVE HOUSE adalah IANYA 100% ORGANIK, SERTA
✅Tanpa PENGAWET
✅Tanpa PEWARNA
✅Tanpa GULA
✅Tanpa CAMPURAN KIMIA
✅Dan BUKAN PRODUCT GMO - (disuntik)
.
.................................................................

Certificates

Certificates

Jom hidupkan amalan QuranicFoods Makanan Sunnah.. Jom Like

_

Jom view | ||QuranicFoods!