Thursday, 29 January 2015

Olivie 30 plus Pati Minyak Zaitun 30x gandaOLIVIE PLUS 30X
Menurunkan paras LDL(Kolestrol tidak baik) dan trigeliserida(menghalang deposit kolestrolpada dinding salur darah yang menyebabkan atherosklerosis) dan pencegahan terhadap kanser (payudara, usus, prostat dan leukemia) dan penyakit neurodegenerative(Alzheimer). Kandungan khasiat berlipat ganda lebih tinggi dari pati minyak zaitun biasa. Ini terjadi akibat tanah yang kering dan persekitaran gurun yang teruk telah menyebabkan pohon zaitun mengeluarkan lebih bahan pertahanan dalam selnya dan seterusnya membawa buah zaitun tersebut kepada satu aras peningkatan nilai khasiat 25 ke 30 kali ganda lebih tinggi hydroytyrosol dan 10 kali ganda lebih tinggi dari jumlah polyphenol

TINDAKAN DAN INDIKASI
 ANTIOKSIDAN, melindungi daripada sebarang pemusnahan sel oleh radikal bebas
 ANTI-KANSER, barah payudara (kebiasaan kepada oncogenic Her-2/neudan Herceptine) barah prostat, barah usus dan leukemia

 ANTI-RADANG ATAU ANTI INFLAMASI, Arthritis sendi, Myositis

 PERLINDUNGAN JANTUNG, Meningkatkan kewujudan nitric oxide (meluaskan salur darah-vasolidator). Menahan gumpalan platelet (mengurangkan sel pencatuman molekul : ADP, thrombin, kolagen, ICAM-1 , VCAM-1. Melindungi kolestrol LDL yang tidak baik terhadap pengoksidaan. Mencegah atherosklerosis dan tindak balas inflamasi/radang.

 ANTI-KOLESTROL, keputusan positif dari pakar perubatan (kajian perubatan selepas pengambilan selama 2 bulan) ;
Penurunan kadar kolestrol sebanyak 20% (dari 2,75 g/L kepada 2,27 g/L) ; dan
Pengurangan kandungan triglicerida sebanyak 30% (dari 2,78 g/L kepada 1,98 g/L)

 HYPERGLIKEMIA & DIABETIS, Melawan hyperglikemia dan pencegahan kepada komplikasi diabetis
selepas 2 bulan, kandungan glukos di dalam plasma tikus-tikus diabetes yang dirawat dengan hydroxtyrosol telah menurun kepada 55% berbanding tikus-tikus yang belum dirawat.

 ANTI-PENUAAN, Meningkatkan biognesis mitokondria (penuaan awal dikaitkan dengan mutasi mikondria).
Menggalakkan ekpresi protein-protein yang berkaitan dengan ketahanan sel kardiak jantung (PBEF, Sirts,FOXOs).

 ALZHEIMER, Hydroxtyrosol adalah molekul antioksida yang paling kecil dari segi saiz dan berat dan satu-satunya molekul yang mampu melepasi halangan peredaran darah di dalam otak. Hydroxtyrosol juga mampu memberi perlindungan yang lebih baik terdapat sel otak bagi melawan kesan-kesan Alzheimer dan Parkinson.Perencatan pada hiperfosforilasi protein Tau (kesan dari kemerosotan sel-sel otak).

 PSORIASIS, keputusan positif yang pertama bagi 5 orang pesakit(hilang rasa gatal, sclerosis menurun dan kulit semakin lembut) Kajian klinikal dilakukan ke atas 40 orang pesakit. Dos : 2 sudu makan sehari di ikuti dengan penggunaan luaran (2-3 kali sehari)

 ANTI-MIKROBIAL, bertindak sebagai bahan anti-bakteria terhadap sistem pernafasan dan sistem pencernaan (terhadap Haemophilus, Influenza, Moraxella cattarhalis, Salmonella typhi, Vibrio parahaemolyticus, Staphylocuccus aureus).

 SEMBELIT (CONSTIPATION), bertindak sebagai pelawas semulajadi dengan pengambilan 2 sudu makan sebelulm sarapan ketika perut kosong memudahkan perserakan di dalam usus.

KOMPOSISI
Pati minyak zaitun yang kaya dengan kandungan Hydroxytyrosol iaitu antara 25 hingga 30 kali lebih tinggi (sehingga kepada 233mg/kg), mampu melepasi halangan peredaran darah di dalam otak(blood brain barrier) kerana ia adalah molekul antioksida yang paling kecil dan unik.

1 botol = 25 hari penggunaan dengan 1 sudu makan sehari
More info  https://www.facebook.com/QuranicFoods
Blog www.oliveasli.blogspot.com
Sms.whatsapp 0175750810 [us Zaki]0 comments:

Post a Comment

Certificates

Certificates

Peluang Jana Income di Coway Sebagai Dropship Coway / Agen Part Time Coway / Agen Full Time CowayBest Jadi Agen Coway

-Tak Perlu Beli Stok (Syarikat Coway Sediakan Stok untuk anda)

- Penghantaran Produk Coway, Pemasangan, Servis semua dibuat oleh Syarikat)

-Tak Perlu Belian Maintain

-Komisyen Tinggi

-Masa kerja Fleksible

-Pelbagai Bonus/ Insentif


Jom hidupkan amalan QuranicFoods Makanan Sunnah.. Jom Like

_

Jom view | ||QuranicFoods!